PM Energie

PM Energie kan leden van overMG helpen bij de collectieve inkoop van gas en elektra. Voor grootverbruikers kan PM Energie ook meterdiensten inkopen.
Door het collectieve inkoopcontract via overMG besparen ondernemers doorgaans circa 20-30% op het kale leveringstarief voor elektra.

Voor een onderneming met een verbruik van 100.000 kWh per jaar levert dit al snel een besparing €1.500,- per jaar op.

Collectieve inkoop van gas levert doorgaans een besparing van circa 20-30% op het kale leveringstarief op. Ondernemers met een verbruik van 20.000 m3 op jaarbasis besparen alléén op het kale gastarief al snel €800,- per jaar.

PM Energie en collectieve inkoop

Bedrijfsoverkoepelende organisaties zoals ondernemersverenigingen, parkmanagementorganisaties, brancheverenigingen en industriële kringen, willen hun leden graag laten profiteren van een voordelige collectieve aanbieding voor energie. Het kan echter moeilijk zijn betrouwbare aanbiedingen voor energie te krijgen.

Onafhankelijk advies

PM Energie biedt daarin een oplossing. Door onafhankelijk bij meerdere leveranciers te tenderen, kan PM Energie een laagsteprijsgarantie bieden. Daarbij hebben wij de tijd en expertise om van dag tot dag de energiemarkt te volgen. Op basis van deze informatie adviseert PM Energie de energiewerkgroepen van inkoopcollectieven.

Maximale volumekorting

Een bijkomend voordeel hiervan is de mogelijkheid van verdere clustering van verschillende inkoopcollectieven, om zo een groter volumevoordeel af te dwingen. Doordat wij voor tal van parkmanagementorganisaties de energieportefeuille beheersen, kunnen wij voor meerdere collectieven in een keer energie inkopen op de energiemarkt.

Andere diensten

Naast advies en ondersteuning bij het collectief inkopen van energie (elektra, gas en meetdiensten), biedt PM Energie ook advies en ondersteuning voor andere energievraagstukken, bijvoorbeeld over energiebesparing, groene stroom of het zelf opwekken van ene