StartFest in Groningen, Appingedam en Assen

Wat heeft StartFest te bieden?

1

StartFest is voor jou. Hét festival waar jij het talent uit de regio ontmoet én uitdaagt!

2

Het grootste werk- en ontwikkelevenement in Noord-Nederland met een enorm bereik.

3

Centraal op één plek, op één dag van 9:00 tot 20:00 uur. Hier kan je kosteloos gebruik van maken.

4

Bezoekers brengen hun unieke talenten en vaardigheden mee, daarom beperken we ons niet tot CV en opleiding. Voor jouw dé kans om te laten zien wat jouw bedrijf te bieden heeft en in contact te komen met het (on)ontdekt talent uit jouw regio.

5

Het enige wat jij moet doen is inschrijven, laten zien wat je doet en duidelijk maken wie je zoekt. Wij doen de rest, zijn je grootste fan en houden een plekje voor je vrij. StartFest. Ga!

StartFest per locatie

Maak je keuze:

25 januari is StartFest bij de Euroborg in Groningen! Van 9:00 tot 20:00 uur inspireren we bezoekers om kwaliteiten en talenten te ontdekken en wat ze hiermee kunnen doen.

Op 14 maart is StartFest bij de Campus Eemsdelta in Appingedam! Van 9:00 tot 21:00 uur inspireren we bezoekers om kwaliteiten en talenten te ontdekken en wat ze hiermee kunnen doen.

14 mei is StartFest bij het TT Circuit in Assen! We inspireren bezoekers om kwaliteiten en talenten te ontdekken en wat ze hiermee kunnen doen.

Ervaringen met StartFest

Wij vinden het belangrijk om vanuit maatschappelijk betrokken ondernemen deel te nemen aan StartFest. We willen graag de vooroordelen over het werken in de schoonmaakbranche wegnemen. Onze branche biedt mogelijkheden voor velen, ook voor theoretisch geschoolden. We informeren bezoekers graag over de kansen bij Atalian, zoals dat fulltime werken een mogelijkheid is en dat je een goed arbeidscontract kunt krijgen.