Graag nodigt Groningen Bereikbaar je uit voor een digitale informatiebijeenkomst op donderdag 15 februari van 16:00 uur tot 17:00 uur. Ze informeren je tijdens deze bijeenkomst over Operatie Ring Zuid.

Het gaat om een digitale bijeenkomst op 15 februari (aanmelden tot 12 februari) over de Operatie Ring Zuid.
Kun je niet op dit tijdstip? Het is mogelijk om de bijeenkomst later terug te kijken via het YouTube kanaal van Groningen Bereikbaar. Meer informatie in onderstaande brief.

Minder verkeer de weg op
Vanaf september 2024 kunnen auto’s over de nieuwe zuidelijke ringweg in Groningen rijden. Om dat mogelijk te maken vinden er eerst nog grote werkzaamheden plaats. Van vrijdagavond 22 maart tot maandagochtend 2 september levert dit 5 maanden lang ernstige verkeershinder op. Dit project staat bekend als Operatie Ring Zuid.

Om het verkeer zo goed mogelijk door te laten stromen, is het nodig dat er elke dag 80.000 minder auto’s op het wegennetwerk in en rond Groningen rijden. Lukt dit niet, dan loopt het verkeer gegarandeerd vast.

Wat kan ik als bedrijf doen om bereikbaar te blijven?
Tijdens de bijeenkomst vertelt Groningen Bereikbaar je alles over de werkzaamheden. Hoe blijft je organisatie bereikbaar en geef je tegelijkertijd de ruimte aan noodzakelijk verkeer? Ze nemen je mee in de verschillende fases van de werkzaamheden. Stel je vragen en ga direct aan de slag met de tips die je ontvangt.

Aanmelden
Je kunt je tot en met maandag 12 februari aanmelden. Je ontvangt de dag voor de bijeenkomst een deelnamelink. Wil je vast meer lezen over Operatie Ring Zuid? Dat doe je hier.

Hartelijke groet,

Namens Groningen Bereikbaar,

Loes Heeling
Gemeente Midden-Groningen