Veilig ondernemen in Noord-Nederland

Ondernemers in Noord-Nederland zijn zeer kwetsbaar voor ondermijnende activiteiten. Hierbij kun je onder andere denken aan fraude, winkeldiefstal en cybercrime. Ook drugslabs lijken zich te verplaatsen van Zuid-Nederland naar het Noorden. Op het platteland, in de havens, op bedrijventerreinen, daar waar genoeg ruimte is voor criminele activiteiten zonder dat de omgeving maar ook iets merkt.

Het Platform Veilig Ondernemen helpt ondernemers om zich weerbaar te maken tegen ondermijnende activiteiten en organiseert het congres ‘Veilig Ondernemen in het Noorden’.

Op dit congres laat Jon Warmerdam van Bureau Drugszaken zien hoe een drugslab eruitziet en informeert je over de mogelijkheden om zelf ‘op scherp’ te staan.

Ik weet je wachtwoord
Daniël Verlaan, techjournalist en schrijver van het boek ‘Ik weet je wachtwoord’ geeft een presentatie over cybercrime, want internet is een wereld vol mogelijkheden, ook voor criminelen. De gevolgen voor ondernemers kunnen grote (financiële) consequenties hebben. Daniël laat zien wat er allemaal mogelijk is, en geeft praktische tips om jezelf digitaal weerbaar te maken.

In een paneldiscussie, onder leiding van dagvoorzitter Marjolein Lauret, gaan we in op veelvoorkomende criminaliteit.

Vooraf, in de pauze en na afloop van het evenement heb je de mogelijkheid om de escaperoom van de Brandweer Fryslân te bezoeken en je bewust te maken van de risico’s op brand en welke preventieve maatregelen je kunt treffen.

Informatiemarkt
Blijf op de hoogte en bekijk de mogelijkheden met betrekking tot veilig ondernemen en ondermijning op de informatiemarkt.

Na afloop kun je tijdens de borrel napraten met andere ondernemers en de aanwezige deskundigen.

Veilig ondernemen in Noord-Nederland

Datum: 10/10/2023
Tijd: 16:30 – 21:30
Locatie: Haren

ORGANISATOR: Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland

MEER INFO EN AANMELDEN