Nieuwjaarsreceptie Noord Nederland 10 januari 2024

NIEUWJAARSRECEPTIE NOORD-NEDERLAND
WOENSDAG 10 JANUARI 2024 | MARTINIPLAZA GRONINGEN

Initiatiefnemer

De Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland is een initiatief van Stichting Noord-Nederland&. Met de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland streeft de stichting naar meer samenwerkingsverbanden in het Noorden. Zo kunnen Groningen, Friesland en Drenthe met hun eigen karakters elkaar ook heel goed versterken en komen ze samen veel verder dan alleen.

Het bestuur van Stichting Noord-Nederland bestaat uit voorzitter Eva van Leeuwen, Agnes Mulder, Roelien Kamminga, Gijs Lensink, Willem de Kok, Martin Schiphorst en Henk Ziengs.

Proost je mee? 

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar, boordevol nieuwe kansen! De Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland keert terug op 10 januari 2024 in Martiniplaza Groningen, met een verrassend nieuw concept. Ons voornaamste doel is het verbinden van ondernemers in Noord-Nederland en het creëren van nieuwe samenwerkingsverbanden. Blijf op de hoogte van de laatste updates over dit evenement via onze website en sociale media. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

LOKATIE:
MARTINIPLAZA
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

19:30 uur Ontvangst gasten van de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland
20:00 uur Hoofdprogramma, even verrassend als altijd
21:00 uur Proost op 2024!
22:30 uur Einde Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

MEER INFO AANMELDEN