WOO-Inspiratiesessie 21 april 2022: Groeien door online adverteren –
de laatste tools en trends

Weet jij hoe je online adverteren doeltreffend inzet om te groeien met je bedrijf? Met een goede online advertentie speel je namelijk in op de vragen en behoeften van je doelgroep. En val je op ten opzichte van je concurrenten. Met als resultaat dat er meer potentiële klanten naar je website komen en steeds meer mensen weten van het bestaan van jouw bedrijf. Dat klinkt goed!
Maar hoe werkt dit dan precies? Hoe richt je online advertenties effectief in? En wat zijn hierin de laatste ontwikkelingen?

Tijdens de live WOO-Inspiratiesessie op donderdag 21 april a.s. van de Werkplaats Online Ondernemen (WOO-Groningen) in samenwerking met online marketing bureau Conversies.nl, gaan we je meenemen in de laatste tools en trends in online advertising. Marketing experts Lisa van der Veeke en Gerwin Hooghoudt van Conversies.nl vertellen over de mogelijkheden van adverteren via zoekmachines en social media. Hoe zet je advertenties succesvol in en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Dit illustreren ze met inspirerende praktijkvoorbeelden van klanten van Conversies.nl.

Meld je aan voor de sessie op 21 april om met de laatste tools en trends op het gebied van online adverteren aan de slag te gaan voor jouw bedrijf!

Praktische informatie en aanmelden:

  • Datum: donderdag 21 april 2022
  • Tijden: 16:00-18:00 uur. Inloop vanaf 15:45 uur. We vinden het leuk als je ook bij de borrel bent vanaf 17:00 uur!
  • Locatie: Noorderpoort Hotspot; Boumaboulevard 400, 9723 ZT Groningen (tegenover de Euroborg).

Aanmelden:
Deelname is gratis. Aanmelden is wel nodig.
Meld je snel aan via de website van WOO-Groningen.

Over Conversies.nl
Meer online aanvragen en bestellingen genereren, dat is waar Conversies.nl goed in is. En dat doen ze met succes voor de meest uiteenlopende klanten. Van sportschool tot webshop en van verhuisbedrijf tot evenementenlocatie.
Met het geloof dat online marketing een specialisme is, is Conversies.nl in 2014 van start gegaan. Inmiddels bestaat het bedrijf alweer ruim acht jaar, zijn er zeven mensen in dienst, zijn ze Google Premier Partner en trotse eigenaar van een eigen kantoor in het Kwadraat. In de tussentijd hebben ze al drie FD Gazelle Awards en een Jonge Ondernemersprijs nominatie in de wacht gesleept. Daarbij hebben ze overigens niet de ambitie om de grootste in Online Marketing te worden, maar wel de beste.
Conversies.nl is expert partner van WOO-Groningen.

Gerwin Hooghoudt is online marketing specialist bij Conversies.nl. Hij is gespecialiseerd in Google Ads en Google Analytics.
Lisa van der Veeke is online marketeer bij Conversies.nl. Haar specialisaties liggen in SEA, SEO en social media.