WOO-Inspiratiesessie 19 mei User Experience met VrijdagOnline

Op donderdag 19 mei a.s. organiseren wij, Werkplaats Online Ondernemen (WOO-Groningen) in samenwerking met online marketingbureau VrijdagOnline, een inspiratiesessie.

Dit keer gaan we in op het creëren van een goede user experience op je website.

WOO-Inspiratiesessie 19 mei 2022: Een succesvolle website door een betere gebruikerservaring

Sluit de website van je bedrijf aan op de verwachtingen van je klanten en bezoekers? Kunnen ze logisch vinden wat ze zoeken? Of word je steeds gebeld met vragen waarvan het antwoord ook op jouw website te vinden is?
Een goed scorende website gaat uit van de gebruiker en diens ervaring (user experience). User Experience Design (UX-design) houdt zich bezig met het ontwerpen van websites die de gebruiker centraal stellen. User Experience is een vak op zich. Maar met enige kennis over de principes, kijk je anders naar je eigen website en die van anderen. En daarmee valt snel veel te winnen.

Tijdens de live WOO-Inspiratiesessie op donderdag 19 mei a.s. van de Werkplaats Online Ondernemen (WOO-Groningen) in samenwerking met internet- en online marketing bureau VrijdagOnline, vertellen we hoe je jouw website efficiënter en gebruiksvriendelijker maakt.
Jeroen Grinwis, Online Media Consultant bij VrijdagOnline, legt uit hoe je de wensen van jouw klanten en bezoekers vertaalt in een website waar ze makkelijk de weg vinden naar de informatie die ze zoeken of de aankoop die ze willen doen. Tijdens deze interessante sessie komen ook de laatste ontwikkelingen op dit gebied aan bod en ongetwijfeld vele voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle websites.

Haal ook meer uit je website en laat je inspireren tijdens de WOO-Inspiratiesessie op 19 mei!

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 19 mei 2022
  • Tijden: 16:00-18:00 uur. Inloop vanaf 15:45 uur. We vinden het leuk als je ook bij de borrel bent vanaf 17:00 uur!
  • Locatie: Noorderpoort Hotspot; Boumaboulevard 400, 9723 ZT Groningen (tegenover de Euroborg).

Aanmelden:
Deelname is gratis. Aanmelden is wel nodig.
Meld je snel aan via de website van WOO-Groningen.

Over VrijdagOnline
Bij VrijdagOnline is voor iedereen plaats. Of je nu een klein mkb-bedrijf hebt dat gewoon een goede website nodig heeft of je op zoek bent naar dé unieke marketingmachine die je helpt je te onderscheiden in een concurrerende markt. Een hecht team van specialisten staat voor iedereen klaar om jouw concept te vertalen naar een tactische online strategie die zorgt dat de doelstellingen van jouw onderneming gerealiseerd gaan worden.
VrijdagOnline is expert partner van WOO-Groningen.

Jeroen Grinwis is Online Media Consultant bij VrijdagOnline. Hij helpt bedrijven onder andere om meer bezoekers naar hun website te trekken en met het realiseren van een hogere conversie van websitebezoekers.