WOO-Inspiratiesessie 13 oktober 2022: Inbound Marketing – bereik je doelgroep met waardevolle content

Beste relatie, ondernemer,

Hoe zorg je als mkb-ondernemer dat jouw content inspeelt op de behoefte van je potentiële klant zonder dat je je product of dienst (ongevraagd) aan hen probeert op te dringen? Via de inbound marketing methode! Met een slimme inbound strategie zorg je er namelijk voor dat jouw online bezoekers inzichten, informatie en antwoorden krijgen over de onderwerpen waar ze naar op zoek zijn. Zo gaan bezoekers je zien als autoriteit in je vakgebied en kan jij deze bezoekers converteren naar klanten!

Tijdens de WOO-Inspiratiesessie op donderdag 13 oktober vertellen marketing specialisten Nick Lukassen en Wouter de Vries van creatief digitaal bureau Frissekom hoe je inbound marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf en welke technieken je nog meer kunt toepassen als aanvulling hierop. Ook nemen ze je mee in de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied.
Uiteraard is er tijdens de sessie alle ruimte om vragen te stellen. De experts beantwoorden ze graag en delen graag hun tips voor jouw bedrijf.
Is jouw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? Vraag de digitaliseringssubsidie aan!

Heb jij al gehoord van de digitaliseringssubsidie van Mijn Digitale Zaak, een initiatief van de Kamer van Koophandel, MKB Nederland en INretail? Met deze subsidie kun je als ondernemer 50% van je investering op het gebied van digitalisering vergoed krijgen tot een maximum van € 2.500,00. Tijdens de WOO-Inspiratiesessie op 13 oktober vertelt Marloes Rusting van de Kamer van Koophandel je meer over deze regeling en de bijbehorende digitaliseringsscan zodat je ontdekt waar de online kansen voor jouw bedrijf liggen. Uiteraard kun je al je vragen over de subsidie ook aan Marloes stellen!

Meld je aan voor de WOO-Inspiratiesessie op 13 oktober en laat je informeren hoe je inbound marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf én hoe je de digitaliseringssubsidie kunt aanvragen!

Praktische informatie en aanmelden:

  • Datum: donderdag 13 oktober 2022
  • Tijden: 16:00-18:00 uur. Inloop vanaf 15:45 uur. We sluiten af met een borrel vanaf 17.00 uur.
  • Locatie: Noorderpoort Hotspot; Boumaboulevard 400, 9723 ZT Groningen (tegenover de Kinepolis Bioscoop).

Deelname is kosteloos. Aanmelden is wel nodig.

We hopen je te zien op 13 oktober!
Ken je iemand voor wie deze Inspiratiesessie (ook) interessant kan zijn? Stuur dit bericht gerust door!

Meer info en aanmelden voor WOO-Inspiratiesessie 13 oktober

Met vriendelijke groet,

Werkplaats Online Ondernemen Groningen
woo@org.hanze.nl | woo-groningen.nl