Werk aan de weg Midden-Groningen (update)

Op deze pagina ziet u waar we bezig zijn met de weg of in het verkeer.

 

Door op de knop ‘Kaart Werk aan de Weg’ te drukken kunt u dit op een kaart zien. Op deze kaart hoeft u alleen nog ‘Midden-Groningen’ te typen.

Harkstede

Hoofdweg

Van van 7 tot en met 25 november zijn we bezig met het riool onder de Hoofdweg in Harkstede. Dit is in de buurt van het gemaal (tegenover huisnummer 4). De weg is afgesloten voor al het verkeer. Er staat een omleidingsroute aangegeven.

Hoogezand

Abramskade

Op 11 en 12 november werken we aan het asfalt van de Abramskade in Hoogezand. De weg is afgesloten voor al het verkeer. Er staat een omleidingsroute aangegeven. 

Eendrachtsbrug

Van 26 september t/m 6 februari 2023 werken we aan de Eendrachtsbrug. De brug gaat eruit en er wordt een tijdelijke brug voor fietsers en voetgangers gemaakt. Er is een omleidingsroute.

Erasmusweg

Van 14 november 2022 t/m 10 februari 2023 werken we aan de Erasmusweg, tussen de Spoorstraat Zuid en de Beetslaan, in Hoogezand. Dit is voor het nieuwe kindcentrum. De Erasmusweg is afgezet voor al het verkeer en er staat een omleidingsroute aangegeven. 

Overschild

Westerpaauwenweg

Van 31 oktober tot en met 25 november werken we aan de kabels en leidingen op het Afwateringskanaal in de buurt van huisnummer 9. 

Sappemeer

De Vosholen, Noorderstraat en Parkstraat

Van 11 oktober tot en met 25 november werken we aan kabels en leidingen.

Wanneer:

  • 11 oktober tot en met 25 november(De Vosholen): Er staat een halve rijbaan afzetting. We leiden fietsers om.
  • 13 oktober tot en met 25 november (Noorderstraat): er staat een halve rijbaan afzetting. 
  • 17 oktober tot en met 25 november(Noorderstraat): we werken in de middenberm.
  • 18 oktober tot en met 25 november (Parkstraat):  We sluiten de weg af. 

Schildwolde

Hoofdweg

Op 21 en 22 november, van 7:00 tot 16:00 uur werken we aan de Hoofdweg in Schildwolde. We gaan bezig met kabels en leidingen. De helft van de weg is afgezet en er zijn verkeersregelaars.  

Slochteren

Groenedijkbrug

Van 31 oktober tot en met 21 november werken we aan de brug. De brug is afgesloten voor al het verkeer, ook voor de bus en de hulpdiensten. Er staat een omleidingsroute aangegeven.

Steendam

De Groevebrug

Van 14 tot en met 25 november werken we aan de brug. De brug is afgesloten voor al het verkeer, ook voor de bus en de hulpdiensten. Er staat een omleidingsroute aangegeven.