Webinar – Risicomanagement en verzekeringen

Als mkb-er in de provincie Groningen sta je voor verschillende bedrijfskundige vraagstukken. Een terugkerende vraag: hoe ga ik om met bedrijfsrisico’s? Welke verzekeringen zijn relevant of noodzakelijk, welke optioneel? Hoe beïnvloeden mijn keuzes op dit gebied mijn organisatie en personeel? Antwoorden op deze vragen hoor je tijdens het GroBusiness Webinar over Risicomanagement en Verzekeringen. Met specialisten uit het vak aan het woord onder begeleiding van één van onze GroBusiness mkb-specialisten. Ben jij erbij?

Programma

Op dinsdag 30 november brengen we graag ondernemers in de provincie Groningen digitaal samen. Het programma, met als centraal thema risicomanagement en verzekeringen, ziet er als volgt uit:

16.00 Opening door Marleen Lenting, MKB-specialist GroBusiness
16.05 Paul Vrieling van Aon
16.25 Fokke Posthumus van Posthumus
16.45 Q&A
16.55 Afsluiting

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness, via info@grobusiness.nl. Vermeld hierbij je naam, de naam van je organisatie en vestigingsplaats. Heb je vooraf aan het webinar al vragen over dit onderwerp, stuur ze vooral mee in je mail. Kan je er niet live bij zijn op 30 november? Geen probleem, dan sturen we je na afloop de link toe met het webinar.