Loket zelfstandigen in Coronatijd

De gemeente Midden-Groningen biedt vanaf 1 juni 2021 ondersteuning aan zelfstandigen die zorgen hebben over de toekomst en daarom behoefte hebben aan een gesprek.

Waarom doen we dit?

We hebben het loket opgericht omdat het voor u als zelfstandige een bijzondere tijd is geweest en uw bedrijf waarschijnlijk ingrijpende veranderingen heeft meegemaakt. Misschien moest u gedwongen sluiten of werden opdrachten afgezegd. Er werden regelingen opgetuigd, verlengd en weer aangepast. Inmiddels is duidelijk dat zelfstandigen naast financiële ondersteuning, ook andere ondersteuning kunnen gebruiken.

Hoe doen we dit?

Onze werkwijze is eerst luisteren, dan ondersteunen. We gaan daarom graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek, waarin u kunt vertellen hoe het u de afgelopen tijd is vergaan. Daarna gaan we met u kijken wat u nodig heeft, wat er aan bestaande ondersteuning is en wat er aan maatwerk mogelijk is. De bestaande ondersteuning is vooral gericht op hulp bij geldzorgen, hulp bij het versterken van uw onderneming en/of hulp bij het vinden van (tijdelijk) werk in loondienst.

Contact met het loket

Blijf niet langer met vragen rondlopen of wachten tot het water echt aan de lippen staat. Wij staan elke dag voor u klaar en zijn bereikbaar via loketzelfstandigen@midden-groningen.nl of telefonisch via onze contactpersonen:

Aiwhan de Waart 0598 – 729 368
Peter de Groot 0598 – 729 366
Lisa Visser 0598 – 658 803