Ledenlunch over regelingen, subsidies, verduurzaming

OverMG informeert de leden over interessante regelingen en subsidies, financiering, digitalisering en verduurzaming op locatie bij een van onze leden!

ledenlunch-over-regelingen-subsidies-verduurzaming

Locatie: De Leidinggroothandel
Zwedenweg 3
9601 ME Hoogezand

Tijdstip: 12:00 – 14:00 uur

Ledenlunch over regelingen, subsidies, verduurzaming

Monique Alberts van ASBR Subsidium, je gids in subsidieland, is zeer goed toegerust met een een brede reeks aan interessante regelingen, en gaat de aanwezigen meenemen in de mogelijkheden.

Ledenlunch over regelingen, subsidies, verduurzaming

GroBusiness: hét centrale contactpunt voor alle vragen van Groningse ondernemers

Marleen Lenting en Kees Tuin presenteren de mogelijkheden van GroBusiness.

Ondernemers in de provincie Groningen kunnen met al hun ondernemersvragen terecht bij één centraal en onafhankelijk contactpunt: GroBusiness. De specialisten van GroBusiness beschikken over kennis van specifieke ondernemersthema’s en kennen de mogelijkheden en instanties op het gebied van financiering en ondersteuning in Stad en Ommeland. Ook als ondernemers willen sparren over een vraagstuk kunnen zij contact opnemen. GroBusiness wil alle initiatieven voor ondernemers in Groningen met elkaar verbinden en ondernemers de weg wijzen naar de mogelijkheden voor hun bedrijf.

Altijd een antwoord

GroBusiness is er voor alle ondernemers uit Stad en Ommeland. Ondernemers met een vraag over onder andere financiering, coronaregelingen, digitalisering of verduurzaming kunnen contact opnemen. Alle gesprekken vanuit GroBusiness zijn voor de ondernemer kosteloos. Kijk op www.grobusiness.nl voor meer informatie.

GroBusiness is een initiatief van Economic Board Groningen, gefinancierd door provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.