Kenniscafé Klantbeleving voor MKB & ZZP

GroBusiness organiseert op dinsdag 16 november haar allereerste live kenniscafé klantbeleving. Je klant als ambassadeur van je organisatie: een mooi streven, maar hoe bereik je dat?

Op dinsdag 16 november a.s. organiseert GroBusiness een bruisend kenniscafé voor MKB & ZZP in Stad en Ommeland. Met bevlogen spreker Arnoud Kuipers op het programma weet je na deze middag hoe je een bedrijf creëert waar klanten graag zaken mee doen en waar medewerkers graag werken.

Over GroBusiness

Wij weten de weg naar financieringsmogelijkheden, advies en ondersteuning in Groningen. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen ondernemers de weg. We verwijzen ondernemers naar andere organisaties, maar leggen ook verbindingen tussen ondernemers onderling. Onze meerwaarde ligt in het vinden en verbinden.

Programma

Op dinsdag 16 november brengen we graag ondernemers in de provincie Groningen samen. Het programma, met als centraal thema klantbeleving, ziet er als volgt uit:

15.30 Inloop & registratie met koffie en thee bij Stadslab Groningen

16.00 Welkom, introductie GroBusiness en sprekers door Kees Tuin, programmamanager

16.15 Presentatie door Arnoud Kuipers: “Van klant naar ambassadeur”

Arnoud Kuipers (1980) is aftersales trainer, auteur en graag geziene spreker.

17.15 Q&A onder leiding van Marleen Lenting en Arnoud Kuipers

17.30 Netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Christa Assink, intern accountmanager bij GroBusiness, via info@grobusiness.nl. Vermeld hierbij je naam, de naam van je organisatie en vestigingsplaats.

Kenniscafé Klantbeleving – GroBusiness :GroBusiness