De Streekcateraar

Dé Streekcateraar

Natuurlijk, uit Midden-Groningen

Wij zijn aangepast
OP SMAAK EN VRAAG

De Streekcateraar. Voorheen Hotel de Boer dat al sinds 1907 bestond en per 1 januari 2018 is overgegaan naar de focus op catering. Met een nieuwe naam en een nieuw concept. Dat nóg veelzijdiger en meer is aangepast op uw wensen, met veel nieuwe mogelijkheden. Duurzaam, gezond, uit de streek, catering op maat!

We blijven actief in Midden-Groningen en omstreken en gaan uitbreiden door onder andere nu ook streek- en biologische producten in ons assortiment op te nemen. Een duurzame bedrijfsvoering op dit gebied. Maar ook ons huidig assortiment blijft zoals u van ons gewend bent. Zowel zakelijk als voor de particulier.

Wij kiezen zelf voor verantwoorde biologische en/of streek producten voor het verzorgen van onze buffetten, hapjes, bbq en lunches. Wij proberen het het liefst alles uit de eigen streek te halen. Hierdoor weten we waar de producten vandaan komen en steunen we onze lokale ondernemers. Helaas is dit niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld als het gaat om seizoens- of buitenlandse producten. Soms is er ook geen lokale ondernemer die dit kan leveren, maar inmiddels hebben we een groot netwerk opgebouwd, zodat we in vele van de gevallen het wel kunnen verzorgen. Hierdoor zijn we in staat onze catering op de meest duurzame manier te verzorgen.

Dan verandert de tijd snel, niet alleen het klimaat en de economie, maar ook de smaak en vraag van de gast. Veel gasten zijn zich steeds meer bewust van het gebruik van verse producten, maar ook het minderen van vlees. Wij spelen met alle liefde in op deze vraag.

Dé Streekcateraar

CONTACTPERSOON:
Luuk Gruben
0598 393 066
Korte Groningerweg 47
9607PS Foxhol

T. 0598 393066