Autobedrijf Setz en Setz Autoverhuur

Autobedrijf Setz en Setz Autoverhuur

Vakgarage Setz is sinds december 2018 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Vakgarage Setz in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd

VAKGARAGE SETZ OFFICIEEL ERKEND DUURZAAM!

Vakgarage Setz is sinds december 2018 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Vakgarage Setz in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Woont u in Hoogezand en bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf? Bij Autobedrijf Setz en Setz Autoverhuur kunnen wij u voorzien van allerlei diensten zoals APK keuring, bandenwissel, aircoservice en nog meer. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Als Vakgarage zijn wij merkonafhankelijk en kunnen we alle voorkomende automerken onderhouden. Kom snel langs bij Autobedrijf Setz en Setz Autoverhuur gelegen in Hoogezand. Maak een afspraak en wij zullen u snel en kundig voorzien van de juiste service.

DE DIENSTEN VAN VAKGARAGE

Sinds 1991 is Vakgarage al de grootste zelfstandige formule in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Of het nu gaat om een APK keuring of het wisselen van banden. Wij staan voor u klaar!

Ook uw adres voor:

Auto huren Hoogezand

 

Autobedrijf Setz en Setz Autoverhuur

CONTACTPERSOON:

Christiaan Setz

Hoofdstraat 85​
9601 EB Hoogezand

0598-396868